Sponsormogelijkheden

Als club staan we voor sportiviteit, gezelligheid en prestatie. Iedereen die de volleybalsport wil beoefenen is bij ons welkom. De begeleiding en training van de jeugd heeft binnen onze vereniging speciale aandacht. Dit zie je terug in goed geschoolde en enthousiaste trainers en een actieve jeugd- en technische commissie.

Als bestuur proberen we samen met de vele actieve leden het volleybal in Zuidwolde verder te ontwikkelen en een gezonde toekomst geven.

Als u zich als sponsor in onze uitgangspunten kunt vinden, bent u van harte welkom.

Er zijn diverse sponsormogelijkheden bij VCZ, waardoor het al mogelijk is om vanaf € 25,- per jaar (Vrienden van VCZ) een bijdrage te leveren aan de vereniging.

De mogelijkheden:

  • Kleding: Het voornaamste sponsoronderdeel is het shirt dat spelers tijdens de wedstrijden en op teamfoto’s dragen. Uw logo wordt op een prominente plek voor, en/of achterop het shirt geplaatst. Naast de wedstrijdshirts is het ook mogelijk trainingspakken, spelerstassen en inspeelshirts te sponsoren.
  • Reclameborden: Tijdens thuiswedstrijden worden alle reclameborden van sponsors in de sporthal neergezet . Als vereniging zorgen wij er voor dat het bord met uw logo of reclame-uiting wordt getoond.
  •  Media: Wij bieden de mogelijkheid om advertenties en speciale aanbiedingen op onze website te plaatsten. Hierover, en andere mogelijkheden, wil de sponsorcommissie graag met u van gedachten wisselen. Naast de website plaatst VCZ ook regelmatig een stuk in regionale bladen en drukken we promotiemateriaal, programmaboekjes voor toernooien, flyers, etc. Er is op dit gebied veel mogelijk!
  • Evenementen: U kunt uw bedrijf verbinden aan een evenement of actie. Enkele voorbeelden van ‘evenementen’:
    – VCZ kan voor uw bedrijf een volleybaltoernooi of volleybalclinic organiseren
    – Ieder jaar organiseert VCZ een jeugd-kersttoernooi. Dit toernooi brengt teams van verengingen uit heel Noord-Nederland naar Zuidwolde. Voor dit toernooi zijn tal van sponsormogelijkheden
  • Vrienden van VCZ

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de sponsorcommissie:
sponsorcommissie@vcz-zuidwolde.nl

Alina Pekel
Ina van Goor
Ervin Baas