Zuidwoldiger Beach Volleybal Toernooi

*** UPDATE Dit toernooi gaat niet door vanwege te weinig aanmeldingen ***

Volleybalvereniging VCZ organiseert in samenwerking met het zwembad de Waterlelie op 1 juni 2018 een recreatief Zuidwoldiger Beach Volleybal Toernooi.

Tijdens het toernooi gaat het behalve om de sportieve prestatie, vooral om met elkaar een gezellige avond te hebben. Het toernooi zal plaatsvinden op het terrein bij het zwembad de Waterlelie in Zuidwolde. Je speelt 3 tegen 3. In je team moet minimaal één vrouw zitten en er mag maximaal 1 Nevobo-speler mee volleyballen.  Beachvolleybal word gespeeld volgens de regels van het gewone bekende volleybalspel, echter op zand als ondergrond. Het toernooi begint vanaf 18:00 uur.

Inschrijven kan tot uiterlijk 27 mei 2018 via secretariaat@vcz-zuidwolde.nl. Vermeld bij de inschrijving de volgende gegevens:
– Teamnaam
– Namen van de spelers
– Geboortedatum van de spelers
– Nevobo ja/nee?

Het verschuldigde inleggeld van €15 per team dient te worden overgemaakt op NL81 RABO 0376210672 t.n.v. VCZ Zuidwolde onder vermelding van de naam van jullie team en beachtoernooi 2018. Deelname aan het toernooi wordt pas bevestigd zodra het inleggeld binnen is

Wacht niet te lang, vol = vol!

Na inschrijving zullen wij jullie verder informeren over het toernooi.
Klik hier voor de poster

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.