Pubquiz VCZ op 10 maart 2018!!

HERKANSING HERKANSING HERKANSING
Save the date: Pubquiz zaterdag 10 maart 2018!  Wat weet jij van onze geschiedenis, de actualiteit, sport, over muziek en meer? Test je kennis tijdens deze Pubquiz die speciaal voor VCZ wordt georganiseerd!  Organisatoren zijn Margriet Kuiper en Roel Nijzing en het wordt gehouden in de gezellige kantine van TC Suthwalda.
Het is voor alle leden van VCZ vanaf 16 jaar en per deelnemer mag er 1 introducé mee. Er wordt gespeeld in teams van minimaal 4 of maximaal 5 personen. Samen beantwoord je in een aantal vragenrondes verschillende vragen over genoemde onderwerpen en meer! Het wordt vast en zeker supergezellig! Schrap alle afspraken van zaterdag 10 maart 2018 in je papieren of digitale agenda en zet de Pubquiz er in!!
De kosten hiervoor bedragen slechts € 5,- per persoon, te voldoen bij binnenkomst. Vanaf 20.00 uur is de kantine open en de Pubquiz begint om 20.30 uur.
Aanmelden kan onder vermelding van de teamnaam én het aantal/de namen van de deelnemers bij Roel Nijzing (nijzing.rj@ziggo.nl).
Komt allen en maak er een gezellige VCZ-avond van!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.