Open Volleybaltoernooi VCZ

VCZ Zuidwolde organiseert op dinsdagavond 9 en 16 april 2019 vanaf 19.00 uur in de Mr. Wessels Boerhal in Zuidwolde het Open Volleybaltoernooi.

Na een aantal jaren straten- en bedrijvenvolleybaltoernooi is vanaf 2018 gekozen om het toernooi open te stellen voor iedereen. Dus niet alleen buren en collega’s maar ook familie en vrienden. Dit jaar hebben we na overleg met de jeugdleden van VCZ besloten om een aparte jeugdpoule te maken. Dit betekent dat we in april gaan volleyballen met:
– een poule voor vrienden, buren, collega’s en familie van 14 jaar en ouder (volwassenteams)
– een poule voor jongeren tussen 12 en 18 jaar (jeugdteams).

Elk team bestaat uit minimaal 6 personen, heren/jongens en dames/meisjes gemengd. In het team moeten minimaal 2 dames/meisjes worden opgesteld. Daarnaast mogen in elk team maximaal 4 spelers worden opgesteld die lid zijn van een volleybalvereniging en in competitieverband (Nevobo of recreatiecompetitie) uitkomen.

Op het aanmeldingsformulier moeten tevens de namen worden vermeld van de personen die tijdens dit toernooi scheidsrechter zullen zijn. Levering van minimaal 1 scheidsrechter is een voorwaarde voor deelname aan het toernooi. Indien niet aan deze eis kan worden voldaan, moet de reden hiervan op het aanmeldingsformulier worden vermeld.

Aanmelding voor het Open Volleybaltoernooi is mogelijk door het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar secretariaat@vcz-zuidwolde.nl. De deelname is voor de volwassenteams €25 per team en voor de jeugdteams €15 per team. Dit bedrag moet worden overgemaakt op NL81 RABO 0376210672 t.n.v. VCZ Zuidwolde onder vermelding van de naam van uw team en volleybaltoernooi 2019. Deelname aan het toernooi wordt pas bevestigd zodra het inleggeld binnen is.

Teams kunnen tot uiterlijk 26 maart 2019 worden aangemeld.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij secretariaat@vcz-zuidwolde.nl.

We zien u graag op dinsdagavond 9 april 2019 in de sporthal in Zuidwolde!

Aanmelden open volleybaltoernooi 2019

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.