Groot enthousiasme op het Schoolvolleybaltoernooi!

Een oorverdovend maar supergezellige middag in de sporthal in Zuidwolde. Ca. 150 kinderen met hun ouders, begeleiders en leerkrachten overspoelden woensdagmiddag 9 maart de sporthal in Zuidwolde. Kinderen van de groepen 5 t/m 8 van obs Het Groene Hart, cbs de Heidevlinder, cbs De Wegwijzer, obs Het Veldboeket en obs De Bosrand. VCZ organiseerde voor de derde keer het Schoolvolleybaltoernooi voor de basisscholen in Zuidwolde en de omliggende dorpen. In totaal hadden 24 teams zich aangemeld en deze werden ingedeeld in 5 poules. Het toernooi begon met een actieve warming-up door Selma, Vera en Anne. Om 14.45 uur was iedereen opgewarmd, klaar voor de wedstrijden en kon het toernooi beginnen. Er werd enthousiast, fanatiek en sportief gestreden om de winst. Omstreeks 17.15 uur waren de vier winnende teams bekend.

De Wegwijzer 1 (groep 5), Het Veldboeket 5/6 (groep 6), De Heidevlinder 7 (groep 7) en De Heidevlinder 9 (groep 8), van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende overwinning! De winnende teams mogen Zuidwolde en omgeving vertegenwoordigen op het Provinciaal Schoolvolleybaltoernooi op 21 mei in Assen. Iedereen heel veel succes en zet ‘em op!

Namens 150 kinderen willen we Meintje, Roelco, Jannie, Harry, Maaike, Amber, Vera, Selma, Anne en Cella hartelijk bedanken dat ze de wedstrijden wilden fluiten. Een speciaal bedankje voor Harold Wassink, Julia, Liset, Anne en Wieke die de volleybal-gastlessen verzorgden op de basisscholen. En natuurlijk Marcel Oosting voor het maken van het wedstrijdschema. Iedereen ontzettend bedankt!!

De foto’s staan op onze facebookpagina.

Tinus, Muriel, Jan en Jetta
Commissie Ledenwerving

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.