Gastenboek

Voel je vrij om een bericht in ons gastenboek achter te laten!

523 Berichten in het gastenboek

 1. Is het ook mogelijk al die oude meuk op te ruimen. Wie behalve de notoire geschiedvervalsers onder de lezer heeft er belang bij verslagen uit het jaar …….
  Een gastenboek mag, wat mij betreft wel up-to-dater zijn.

 2. Beste Wim, dank voor je -ietwat verlate- reactie. Een kleine correctie: in mijn bericht van 9 maart suggereerde ik een vermeende relatie tussen Bert Klijsterburg en Bonna van der Kooij. Zij zijn in vroegere tijden immers vaak samen in sporthal De Vliegermolen gesignaleerd. Ik zou u nimmer van welke buitenechtelijke escapades dan ook durven te verdenken.
  volgende week verschijnt het laatste verslag van Heren 1 van 2016, waarin een pleidooi is opgenomen voor een wettelijk verbod op het verschijnsel musical.

 3. In reactie op een bericht van Klaas op 9 maart jl: Hoewel rijkelijk laat maar toch nog tijdig mijns inziens: mij is niets bekend over een relatie die ik zou hebben met Bonna van der Kooi!
  Ik heb met deze reactie gewacht tot de Nobelprijsjury haar keuze voor de Nobelprijs voor de literatuur bekend heeft gemaakt. In tegenstelling tot laureaat Bob Dylan zou Heren 1 van VCZ wel acte de présence hebben gegeven. Opnieuw een gemiste kans voor de juryleden in Stockholm.

 4. Wie heeft mijn volleybalgympen gevonden. Ik ben ze met het toernooi op 30 dec. kwijtgeraakt. Mizuno zwart/blauw halfhoog. Ik zou ze heel graag terug willen

 5. Hartelijk dank voor de mooie bloemen die ik heb gekregen,ik heb jaren met veel plezier getraind/gespeeld/ en meisjes B training gegeven.

  Nogmaals allemaal bedankt en tot ziens in de sporthal, groeten Clary.

 6. De heer Ensink heeft helemaal gelijk, Klijsterburg was een vervelend kereltje. Wist Wim van zijn buitenechtelijke relatie met NCRV radioverslaggeefster Bonna van der Kooij?

 7. Bij deze nomineer ik de de wedstrijdverslagen van Heren 2 van VCZ voor elke denkbare literaire prijs. Bravo. Met name de historische achtergronden worden met veel volleybal-historische kennis uit de doeken gedaan. Maar voor de volledigheid: Bert Klijsterburg had niet alleen problemen met Frank Constandse maar ook Geert Trompetter, coach Pierre Mathieu en voorzitter Dé Stoop hadden problemen met de grote risico’s die Klijsterburg met zijn service nam!

  Kniesoor

 8. Beste VCZ-leden.

  Niet alle zelfgemaakte loempia’s zijn verkocht. We hebben nog een aantal in de aanbieding voor 25 ct. per stuk (kostprijs). Zijn diepgevroren.
  Help ons door de voorraad heen. Je bewijst daarmee VCZ en jezelf een geweldige dienst. Graag mailen of bellen met 0653574054.
  Actie loopt tot zaterdag 10 mei.

 9. Openingstijden kantine in april en mei;
  maandagavond; 20.00-23.00 uur
  donderdagavond; 21.00-23.00 uur
  Woensdag 28 mei sluiten wij de deuren en
  gaan op vakantie !!!

 10. Is er iemand die op 4 january twee wedstrijdjes wil fluiten in Sneek,meisjes c1 doet mee met open club kampioenschap,ik zit zelf met het probleem dat ik consignatie dienst heb en moeilijk vervanging kan regelen.

 11. Nog een extra oproep!
  Geef je op voor een leuk toernooi in de kerstvakantie.
  Wanneer? Dinsdag 24 december 2013
  Waar? In sporthal de Meet en sporthal de Beek te Hardenberg
  Voor wie?
  Jongens A: hoofdklasse
  Jongens B: top- en 2e klasse
  Meisjes B: top-, hoofd-, 1e- en 2e klasse
  Meisjes C: top-, 1e- en 2e klasse
  Hoe laat? Een dagdeel tussen 9.00 en 17.00 uur
  Kosten?
  Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per team.
  REDUCTIE: we stellen het erg op prijs als een scheidsrechter wordt meegenomen, daarvoor krijgt het team € 5,00 korting*

 12. Hallo,

  Heeft iemand misschien zaterdag mijn trainingsbroek gevonden of per ongeluk meegenomen?
  Het is een hummel trainingsbroek en mijn naam staat op het label.

  Mariella Mulder

 13. Hallo Allemaal, wie kan er voor mij schrijven op 21 september om 13.00 uur. Ik ben ingedeeld terwijl ik moet werken in de kantine en tussendoor nog de teamfotos moet maken. Help !!
  Groet, Tom

Laat een bericht achter!