Even voorstellen…

Ik ben Hemmo de Vries en ik ga het komend seizoen bij VCZ dames 1 en 3 trainen.
Ik ben 61 jaar, getrouwd met Rina en woon in Muntendam. Sinds mijn 15e doe ik al aan volleybal, begonnen bij Flash Veendam en later bij andere verenigingen, ook in combinatie met training geven. Het hoogste niveau dat ik zelf heb gespeeld was 2e divisie bij MSK.
MSK is ook de vereniging waar ik voor het eerst training heb gegeven aan de jeugd en dames 1. Ik was toen 25 jaar. Andere verenigingen waar ik training heb geven zijn o.a. Set Uppers Scheemda, Ritola, DOK Dwingeloo en heel lang bij Flash Veendam.

Ik heb heren, dames (divisie-niveau), jeugd en mini’s getraind. Ik leid heel graag op en ben een gedreven en fanatieke trainer. Ik zie graag mensen beter worden en haal daar ook mijn plezier uit. De laatste 15 jaar heb ik vooral jeugd getraind (toplijn/selecties), maar ook dames-selectie. Ook heb ik naast de training bij de verenigingen bij de Nevobo training gegeven, de toenmalige Volleybalschool die nu RTC heet. Verder regiotalententrainingen in Veendam en Hoogezand.

Mijn hobby’s zijn uiteraard volleybal, maar ook fietsen. Lange tochten maken en lekker pauzeren op een terras. Veel wandelen, vooral in de wintermaanden. Ook kijk ik veel naar alle mogelijke sporten op TV/internet. Lezen doe ik ook graag. Uit eten gaan en op zijn tijd een lekker glaasje wijn stel ik ook zeer op prijs.

Nu krijg ik een nieuwe uitdaging bij VCZ en ik heb heel veel zin om daar aan de slag te gaan.

Met vriendelijk groet, Hemmo

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.