Enthousiaste VCZ-ers op de Open Bedrijvendag

Afgelopen zaterdag 2 november stond VCZ op de Open Bedrijvendag De Wolden.

Na het versieren van de VCZ-kraam met spandoeken, slingers, flyers, kleurplaten en cakejes voor meespelende leden, werd midden op straat het volleybalveld klaar gezet. Met behulp van twee korfbalpalen, een badmintonnet en krijt stond binnen no-time een professioneel volleybalveld gereed om bijna 60 VCZ-leden te verwelkomen.

Bijna ieder team stuurde een delegatie naar de Nijverheidsweg om een uurtje te volleyballen op straat. Gemixte teams speelden tegen elkaar, maar ook toegestroomde toeschouwers werden enthousiast betrokken bij het volleybalspel. Menig nieuwe talenten werden ontdekt en hopelijk zien wij hen weer terug in de sporthal in een VCZ-shirt. Vele kinderen zijn blij gemaakt met een kleurplaat en medio november zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

We willen graag alle leden die hebben meegeholpen met volleyballen, aanmoedigen, flyers en kleurplaten uitdelen, klaarzetten en opruimen van de VCZ-stand, hartelijk bedanken! Op naar het volgende evenement waar we met z’n allen weer een groot succes van gaan maken!

Facebooktwitterlinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.