Dames 1 speelt thuis tegen Vonk Coevorden.

Na onze warming-up, wat sprintjes heen en weer, blokkeringen en inspelen konden we beginnen.


We begonnen vol goede moed en de eerste punten gingen al snel naar onze kant. Daarna ging het iets minder. Verdedigend had Vonk heel veel en wij kwamen er niet door met de aanval. De eerste set verloren we met 25-14.

De tweede set ging het iets beter maar toch lieten we niet zien wat we kunnen. Hoewel onze pass erg goed was, scoorden wij niet. We keken steeds tegen een achterstand aan en we hebben deze set niet kunnen winnen, het werd 25-16.

De derde set begonnen we met een andere opstelling. Misschien door het goede blok van Ilse, ging het al direct goed. We deden alles ineens beter en nu lieten we zien dat we het wel kunnen. De opslag ging bijna altijd goed (hoewel dit in de eerste twee set ook zo was), we verdedigden alles en we scoorden nu wel met de aanval. We wonnen deze set dan ook met 25-22.

De vierde set moesten we nu ook winnen om nog voor de winst te gaan. Het was erg spannend want we gingen gelijk op. We keken naar een 23-22 achterstand en Coevorden nam een time-out. Na een peptalk van Erik hebben we gewonnen met 26-24.

De vijfde set wilden we natuurlijk ook winnen. In het begin ging het niet zo, we kwamen al snel achter met 4 punten verschil. Daarna kwamen we terug tot 12-12. de laatste punten gingen jammer genoeg niet naar onze kant en we verloren met 15-13.

Helaas Sabine, dit verslag is niet zo positief geworden als we hadden gewild.

Groetjes Mirna.

Facebooktwitterlinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.