Chocoladeactie 2019

Beste leden,
De jaarlijkse chocolade actie van VCZ komt er weer aan!! We willen graag met z’n allen chocolade verkopen om de clubkas net zo goed aan te vullen als voorgaande jaren.
Andere aanpak
We hopen natuurlijk dat alle leden dit keer ook weer mee doen. Dit jaar gaan we het iets anders aanpakken. De vorige jaren waren de voorverkooplijsten voor de volwassen leden zo’n succes dat we dit jaar besloten hebben om het voor de hele vereniging op deze manier aan te pakken. Elk lid krijgt een verkooplijst om chocolade te verkopen aan bijvoorbeeld je vrienden, je familie, je buren of op je werk.
Als iedereen minimaal 25 zakjes verkoopt, raken we zo door onze voorraad heen en hebben we allen ons steentje bijgedragen aan de vereniging, want per slot van rekening: “De vereniging, dat zijn wij….dat ben jij!”
Data om te noteren
Tijdens de trainingen van 25 en 28 februari zullen de verkooplijsten worden uitgedeeld waarmee jullie de chocolade kunnen verkopen. In de weken daarna; op 4, 7 maart (en met als uitloop 11 en 14 maart) worden deze lijsten samen met het geld weer ingenomen in de sporthal.
Maandag 11 april en donderdag 15 april worden de bestellingen uitgeleverd in de sporthal.
Leuke prijzen
Voor het team dat gemiddeld het grootste aantal zakjes verkoopt is een prijs te winnen! Ook is er voor de leden in elke leeftijdscategorie (mini’s, jeugdleden en senioren) een prijs te winnen wanneer je de meeste zakjes verkoopt! We hebben alweer een leuke prijs in gedachten.
Voor vragen kun je terecht bij ledenadministratie@vcz-zuidwolde.nl
Samen maken we er een geslaagde actie van!
Alvast reuze bedankt voor jullie inzet!
Groeten Miriam, Jacquelien, Theresia en Dyanne
Organisatoren Chocolade actie VCZ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.