Abacus Kerstvolleybaltoernooi

Op zaterdag 28 december werd voor de 39ste keer het VCZ Kerst Volleybal Toernooi (KVT) gespeeld. Dit jaar hadden zich 31 teams aangemeld. Vanaf 08:30 uur werd gestart op 4 velden. Met 75 wedstrijden verdeeld over 7 poules was de dag goed gevuld. Ook VCZ was goed vertegenwoordigd met 5 teams. VCZ MA1 ging zonder coach gedurende de dag steeds beter spelen. Het gelegenheidsteam VCZ MA2 wisten uiteindelijk in een spannende eindstrijd van de Duitse tegenstander de poule finale te winnen. VCZ MB en VCZ XB moesten tegen elkaar in dezelfde groep spelen. VCZ MC speelde de gehele ochtend tegen gelijkwaardige tegenstanders.
Dank gaat uit naar de vele scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen hebben geleid. Sommigen vonden het leuk om eens op Topklasse niveau te kunnen fluiten.
Zoals elk jaar werden de teams een mooie herinnering aangeboden. Sandra wist alle teams in een sfeervol en goed verlicht decor op de foto te krijgen met een afdruk voor elke speler.
Ondanks de druk van de voetballers wist de organisatie toch om net voor 17:00 uur alle wedstrijden gespeeld te hebben. Aan alle winnaars werden mooie bekers uitgereikt.
De deelnemende teams waren zeer tevreden met complimenten aan de organisatie. Voldoende redenen om in 2020 het 40ste jubileum van het VCZ Kerst Volleybal Toernooi weer op de agenda te zetten.

Namens de KVT commissie, Bennie Berendsen

Facebooktwitterlinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.