De aanmelding gaat van start!! – Open Volleybaltoernooi 2018

VCZ Zuidwolde organiseert op dinsdagavond 3, 10, 17 en 24 april 2018 vanaf 19.00 uur in de Mr. Wessels Boerhal in Zuidwolde het

OPEN VOLLEYBALTOERNOOI

Na een aantal jaren straten- en bedrijvenvolleybaltoernooi is voor 2018 gekozen om het toernooi open te stellen voor iedereen. Dus niet alleen buren en collega’s maar ook familie en vrienden. Wederom een mooie gelegenheid om een groep volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar bij elkaar te brengen en samen de sportieve strijd aan te gaan met andere sportievelingen uit Zuidwolde, Erflanden, Linde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Fort en Veeningen.

Elk team bestaat uit minimaal 6 personen, heren en dames gemengd. In het team moeten minimaal 2 dames worden opgesteld. Daarnaast mogen in elk team maximaal 4 spelers worden opgesteld die lid zijn van een volleybalvereniging en in competitieverband (Nevobo of recreatiecompetitie) uitkomen.

Op het aanmeldingsformulier moeten tevens de namen worden vermeld van de personen die tijdens dit toernooi als scheidsrechter zullen fungeren. Levering van minimaal 1 scheidsrechter is een voorwaarde om aan dit toernooi te kunnen deelnemen. Indien niet aan deze eis kan worden voldaan, dient de reden hiervan op het aanmeldingsformulier te worden vermeld.

Aanmelding voor het Open Volleybaltoernooi is mogelijk door het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar secretariaat@vcz-zuidwolde.nl. Het verschuldigde inleggeld van €25 per team dient te worden overgemaakt op NL81 RABO 0376210672 t.n.v. VCZ Zuidwolde onder vermelding van de naam van uw team en volleybaltoernooi 2018. Deelname aan het toernooi wordt pas bevestigd zodra het inleggeld binnen is.

Teams kunnen tot uiterlijk 27 maart 2018 worden aangemeld. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij secretariaat@vcz-zuidwolde.nl.

We zien u graag op dinsdagavond 3 april 2018 in de sporthal in Zuidwolde!

Aanmeldingsformulier Open Volleybaltoernooi 2018

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.