5e schoolvolleybaltoernooi groot succes!

Wat een gezellige en sportieve middag in de sporthal in Zuidwolde! Ruim 160 kinderen met hun ouders, begeleiders en leerkrachten overspoelden woensdagmiddag 7 maart de sporthal in Zuidwolde. Kinderen van de groepen 5 t/m 8 van IKC Het Groene Hart, CBS de Heidevlinder, CBS De Wegwijzer, OBS De Klimtoren en OBS De Bosrand speelden samen 81 volleybalwedstrijden op 3 niveaus. VCZ organiseerde voor de vijfde keer het Schoolvolleybaltoernooi voor de basisscholen in Zuidwolde en de omliggende dorpen. In totaal hadden 26 teams zich aangemeld en deze werden ingedeeld in 4 poules. Het toernooi begon met een actieve warming-up door Elianne. Om 14.40 uur was iedereen opgewarmd, klaar voor de wedstrijden en kon het toernooi beginnen. Er werd enthousiast, fanatiek en sportief gestreden om de winst. Aan het eind van de middag werd het steeds spannender. Welke teams worden kampioen en mogen naar het Provinciaal Schoolvolleybaltoernooi op 30 mei in Assen? Onder grote belangstelling van ouders en leerkrachten werden de winnende teams gehuldigd.
Heidevlinder 5b van De Heidevlinder (groep 5), Bosjesmannen van De Bosrand (groep 6), Groene Hart 2 van Het Groene Hart (groep 7) en Heidevlinder 8a van De Heidevlinder (groep 8), van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende overwinning en veel succes op 30 mei in Assen!
We willen iedereen die vooraf en tijdens het toernooi heeft geholpen met het geven van gastlessen, fluiten en warming-up hartelijk bedanken voor jullie hulp. Een speciaal bedankje voor de Jumbo uit Zuidwolde die geheel belangeloos alle kinderen heeft voorzien van een overheerlijke appel!

   

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sorry, comments are closed for this post.